Maanrakennus ja viherrakentaminen

Maanrakennus ja viherrakentaminen Turun talousalueella

Saat meiltä kattavasti eri maanrakennustyöt modernilla kalustolla tehtynä. Teemme mm.

  • talonpohjat
  • hallien pohjatyöt
  • imeytyskenttien rakentamiset, saneeraukset ja korjaustyöt 
  • sakokaivot jätevesien puhdistukseen

Imeytyskentät ja sakokaivot jätevesien puhdistukseen

Imeytyskentän avulla jätevedet puhdistuvat maakerrosten läpi kulkeutuessaan ennen kuin ne päätyvät pohjaveteen. Imeytyskentän rakentaminen vaatii ammattitaitoisen tekijän, koska huomioon pitää ottaa mm. maaperän ominaisuudet ja pohjaveden sijainti. Oikein suunniteltu, rakennettu ja hoidettu imeytyskenttä palvelee 20-30 vuotta. Rakennamme imeytyskentät ja asennamme sakokaivot ammattitaidolla ja kokemuksella Turussa ja lähialueilla.

Piharakentaminen ja viherrakentaminen

Onko pihasi uudistuksen tarpeessa? Jäivätkö pihatyöt kesken rakennusprojektin yhteydessä? Saat meiltä monipuoliset piharakentamisen ja viherrakentamisen palvelut alkaen talonympärystäytöistä aina nurmikoiden istutuksiin ja siirtonurmien asennuksiin. Myös soran levitykset ja laatoitukset kuuluvat palveluihimme. Meiltä löytyy monipuolinen kalusto, jolla pystyy toimimaan niin isommilla kuin pienemmilläkin pihoilla. Soita ja kysy lisää!

Sorateiden pölynsidonta ja  suolaus

Pölyääkö pihatiesi häiritsevästi? Teemme sorateiden pölynsidontaa ja suolausta. Teemme myös teiden kunnon perusparannuksia sorastuksella sekä teiden muokkauksella. Teemme myös ojien perkuut, teiden rumpujen vaihdot, kivien poistot ym. 

Pyydä tarjous»

Jätä pika­yhteydenotto

 

Luotettava kumppani

Teemme meille annetut työt turvallisesti, tehokkaasti ja luotettavasti, kunnioittaen työntekijöitämme, asiakkaitamme ja tilaajiemme toiveita.

Kuulumme Tilaajavastuulain piiriin. Palveluihimme luottavat mm. YIT, Ramudden sekä Ramirent.