Olemme luotettava kumppani

Etusivu » På svenska

Palvelut

Monipuoliset palvelut on suunnattu kuluttajille, yrityksille, taloyhtiöille sekä kaupungeille ja kunnille Turussa sekä lähikunnissa. Olemme luotettava kumppani niin pieniin kuin suuriin kohteisiin.

Palvelut

  • salaojien ja viemäreiden huuhtelu ja kuvaus
  • sadevesikaivojen tyhjennykset
  • putkistojen kuvaukset ja huuhtelut
  • viemäreiden aukaisut
  • muut imuautopalvelut
  • likakaivojen tyhjennykset
  • nostopalvelut ja kappaletavarakuljetukset
  • infrapesupalvelut
  • rasvakaivon tyhjennys

Imuautopalvelut

Käytössämme tehokkaat imuautot, joiden kanssa onnistuu imu, sekä pesutyöt samanaikaisesti, niin isoihin, kuin pienempiinkin töihin. Autoissamme on myös käytössä kuuma vesi linjojen avausta ja pesua helpottamaan.

Viemärin avaus ja huuhtelu

Meiltä saat apua tukkeutuneisiin viemäreihin nopealla aikataululla. Käytössämme on tehokkaat imu-pesuyhdistelmäautot viemärin avauksiin, joiden kanssa imu ja pesu onnistuu samanaikaisesti. Viemärinavaukseen sopivaa kalustoa meiltä löytyy myös pienempiin kohteisiin.

Salaojat

Ajan saatossa salaojiin saattaa kerääntyä sakkaa ja likaa tai putket ovat saattaneet vaurioitua. Salaojat olisikin syytä kuvata ja huuhdella 5-10 vuoden välein. Myös uudet ja korjatut salaojat kannattaa kuvata läpi, jotta mahdolliset asennusvirheet tulee havaittua mahdollisimman pian.

Sadevesikaivon tyhjennys

Sadevesikaivoihin kerääntyy lumen sulamis- ja sadevesien ja kevään lakaisutöiden mukana herkästi hiekkaa, lehtiä ja muita irtoroskia. Kun sadevesikaivon sakkapesä on täynnä ilmenee mm. kaivon tulvimista ja putkien tukkeutumista.

Likakaivojen tyhjennykset

Tyhjennämme ja pesemme omakotitalojen lika- ja lokakaivot. Teemme omakotitalojen yksityisten jätevesijärjestelmien likakaivojen tyhjennykset Turussa, Liedossa, Kaarinassa ja Paimiossa.

Rasvakaivon tyhjennys

Kun ruokaa valmistetaan suuria määriä esim. ravintolat, suurkeittiöt yms, on kiinteistö varusteltava rasvanerottimella, jottei rasvaa päädy viemäriverkostoon ja aiheuta täten tukoksia. Rasvanerotuskaivot tulee tyhjentää ja huoltaa säännöllisesti, jottei se pääse aiheuttamaan tuhojaan linjastoihin. Suositeltu rasvanerottimien tyhjennysväli on 3-6 kk.

Pesupalvelut

Meiltä saat pihojen pesut, siltojen pesut, liikennemerkkien pesut, penkkien pesut, kaiteiden pesut sekä valaisimien pesut.

Nostopalvelut ja kappaletavarakuljetukset

Teemme Turun alueella sekä kevyitä että muita nostotöitä. Meiltä luonnistuvat vaativat nostotyöt, sekä kevyet kuormanpurut.

Luotettava kumppani

Teemme meille annetut työt turvallisesti, tehokkaasti ja luotettavasti, kunnioittaen työntekijöitämme, asiakkaitamme ja tilaajiemme toiveita. Kuulumme Tilaajavastuulain piiriin. Palveluihimme luottavat mm. YIT, Ramudden sekä Ramirent.