Meiltä saat apua tukkeutuneisiin viemäreihin nopealla aikataululla

Etusivu » Palvelut » Viemärin avaus ja viemärihuolto

Viemärin avaus ja huuhtelu, Varsinais-Suomi

Meiltä saat apua tukkeutuneisiin viemäreihin nopealla aikataululla. Käytössämme on tehokkaat imu-pesuyhdistelmäautot viemärin avauksiin, joiden kanssa imu ja pesu onnistuu samanaikaisesti. Viemärinavaukseen sopivaa kalustoa meiltä löytyy myös pienempiin kohteisiin.

Viemäritukoksen aiheuttaja on hyvä myös aina selvittää. Nykyaikaisella kuvauskalustollamme pystymme selvittämään tukoksen aiheuttajan avauksen yhteydessä ja tarvittaessa myös paikantamaan ja osoittamaan ongelmakohdan maan pinnalta käsin. Toimitamme videot ja raportin kuvauksesta, joka auttaa korjaustöiden suunnittelussa.

Viemärihuolto

Viemäriputkien säännöllisellä huoltamisella pidennät myös niiden käyttöikää. Ajan saatossa putkiin saattaa kertyä rasvaa, ruostetta ym. likaa, jotka edesauttavat tukoksien syntymistä. Putket kannattaakin painehuuhdella ja kuvata n. 5-10 vuoden välein. Taloyhtiöiden viemäreitä huuhtoessa parhaan tuloksen saa, kun koko verkosto pestään samalla kerralla.

Jos viemärit ovat jo iäkkäät ja viime tarkastuksesta on vierähtänyt aikaa tai viemärit aiheuttavat toistuvia ongelmia, on syytä suorittaa viemärilinjojen kuvaus ja näin kartoittaa niiden kunto.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Lähetä tarjouspyyntö Katso yhteystiedot

Luotettava kumppani

Teemme meille annetut työt turvallisesti, tehokkaasti ja luotettavasti, kunnioittaen työntekijöitämme, asiakkaitamme ja tilaajiemme toiveita. Kuulumme Tilaajavastuulain piiriin. Palveluihimme luottavat mm. YIT, Ramudden sekä Ramirent.