Olemme luotettava kumppani

Etusivu » Palvelut

Palvelut

Monipuoliset palvelut on suunnattu kuluttajille, yrityksille, taloyhtiöille sekä kaupungeille ja kunnille Turussa sekä lähikunnissa. Olemme luotettava kumppani niin pieniin kuin suuriin kohteisiin.

Palvelut

  • salaojien ja viemäreiden huuhtelu ja kuvaus
  • sadevesikaivojen tyhjennykset
  • putkistojen kuvaukset ja huuhtelut
  • viemäreiden aukaisut
  • muut imuautopalvelut
  • likakaivojen tyhjennykset
  • nostopalvelut ja kappaletavarakuljetukset
  • infrapesupalvelut
  • rasvakaivon tyhjennys

Imuautopalvelut

Käytössämme tehokkaat imuautot, joiden kanssa onnistuu imu, sekä pesutyöt samanaikaisesti, niin isoihin, kuin pienempiinkin töihin. Autoissamme on myös käytössä kuuma vesi linjojen avausta ja pesua helpottamaan.

Lue lisää

Viemärin avaus ja huuhtelu

Meiltä saat apua tukkeutuneisiin viemäreihin nopealla aikataululla. Käytössämme on tehokkaat imu-pesuyhdistelmäautot viemärin avauksiin, joiden kanssa imu ja pesu onnistuu samanaikaisesti. Viemärinavaukseen sopivaa kalustoa meiltä löytyy myös pienempiin kohteisiin.

Lue lisää

Salaojat

Ajan saatossa salaojiin saattaa kerääntyä sakkaa ja likaa tai putket ovat saattaneet vaurioitua. Salaojat olisikin syytä kuvata ja huuhdella 5-10 vuoden välein. Myös uudet ja korjatut salaojat kannattaa kuvata läpi, jotta mahdolliset asennusvirheet tulee havaittua mahdollisimman pian.

Lue lisää

Sadevesikaivon tyhjennys

Sadevesikaivoihin kerääntyy lumen sulamis- ja sadevesien ja kevään lakaisutöiden mukana herkästi hiekkaa, lehtiä ja muita irtoroskia. Kun sadevesikaivon sakkapesä on täynnä ilmenee mm. kaivon tulvimista ja putkien tukkeutumista.

Lue lisää

Likakaivojen tyhjennykset

Tyhjennämme ja pesemme omakotitalojen lika- ja lokakaivot. Teemme omakotitalojen yksityisten jätevesijärjestelmien likakaivojen tyhjennykset Turussa, Liedossa, Kaarinassa ja Paimiossa.

Lue lisää

Sade- ja likavesikaivojen sekä sade- ja likavesiputkien sulatukset

Sulatamme jäätyneitä sade- ja likavesikaivoja ja niiden putkia. Sulatamme myös jäätyneet ränni- ja käyttövesiputket.

Lue lisää

Rasvakaivon tyhjennys

Kun ruokaa valmistetaan suuria määriä esim. ravintolat, suurkeittiöt yms, on kiinteistö varusteltava rasvanerottimella, jottei rasvaa päädy viemäriverkostoon ja aiheuta täten tukoksia. Rasvanerotuskaivot tulee tyhjentää ja huoltaa säännöllisesti, jottei se pääse aiheuttamaan tuhojaan linjastoihin. Suositeltu rasvanerottimien tyhjennysväli on 3-6 kk.

Lue lisää

Pesupalvelut

Meiltä saat pihojen pesut, siltojen pesut, liikennemerkkien pesut, penkkien pesut, kaiteiden pesut sekä valaisimien pesut.

Lue lisää

Graffitien poistaminen

Meillä on vankka kokemus ja osaaminen graffitien poistosta. Tunnemme poistamisessa käytettävät menetelmät ja kemikaalit. Poistamme töhryjä ja graffiteja erilaisista pinnoista.

Lue lisää

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Lähetä tarjouspyyntö Katso yhteystiedot

Luotettava kumppani

Teemme meille annetut työt turvallisesti, tehokkaasti ja luotettavasti, kunnioittaen työntekijöitämme, asiakkaitamme ja tilaajiemme toiveita. Kuulumme Tilaajavastuulain piiriin. Palveluihimme luottavat mm. YIT, Ramudden sekä Ramirent.