Paikallinen palveluksessasi

Etusivu » Yritys

Yritys – Tankkipojat Oy

Yrityksessämme on osaavia työntekijöitä, joiden tarkoituksena on yhdessä kehittyä koko ajan paremmiksi.

Iso vai paikallinen? Miksei molemmat.

Olemme osa PHM Groupia. PHM on pohjoismainen kiinteistöpalvelukonserni, jonka tehtävä on pitää huolta ihmisistä pitämällä huolta heidän asuinympäristöstään. PHM Group muodostuu alan parhaista paikallisista yrityksistä, joilla on samat arvot ja motiivit; yrittäjähenkisyys sekä reilu ja vastuullinen toiminta. Uskomme, että paikallista palvelua parempaa on vain paikallinen palvelu isoilla resursseilla. PHM:n kanssa ei tarvitse miettiä ottaako tutun paikallisen vai ison pohjoismaisen. Meiltä saa molempien parhaat puolet. 

PHM Group

Miten laatutaso saavutetaan ja miten sitä seurataan?

Haluamme jatkuvasti ymmärtää enemmän ja kehittyä paremmiksi työssämme. Vaikutamme yhdessä asioihin ja jokaisella on velvollisuus tarttua ongelmiin.

Ylläpidämme työntekijöiden osaamista sekä sisäisillä että ulkoisilla koulutuksilla. Perehdytämme työntekijöitämme ennen työntekoa.

Olemme osa PHM Groupia. Työllistämme tällä hetkellä 8 työntekijää, kausiluonteisesti enemmän.

Toimipaikkamme sijaitsevat Turussa sekä Raisiossa.

Tankkipohjat on PHM partneri – osa PHM Groupia. Pohjoismainen kiinteistöpalvelukonserni PHM Group muodostuu alan parhaista paikallisista yhtiöistä, joilla on samat arvot ja motiivit; yrittäjähenkisyys sekä reilu ja vastuullinen toiminta. Uskomme, että paikallista palvelua parempaa on vain paikallinen palvelu isoilla resursseilla. PHM:n kanssa ei tarvitse miettiä ottaako tutun paikallisen vai ison pohjoismaisen. Meiltä saa molempien parhaat puolet.

Yrityksemme palvelut, laatutaso ja toimitavat ilmenevät yrityksemme yrityskulttuurissa jotka ovat seuraavat:

Arvostus

Arvostan työkavereitani ja työpaikkaani ja vaalin halua kehittää siitä parempi. Vältämme keskinäistä kilpailua ja eriarvoistamista.

Ihmiskeskeisyys

Kohtelemme asiakkaitamme, työntekijöitämme sekä muita ihmisiä arvostaen ja kunnioittaen.

Jatkuva kehittäminen

Haluamme jatkuvasti ymmärtää enemmän ja kehittyä paremmiksi työssämme., vaikutamme yhdessä asioihin ja jokaisella on velvollisuus tarttua ongelmiin.

Luotettavuus ja turvallisuus

Teemme meille annetut työt turvallisesti, tehokkaasti ja luotettavasti, kunnioittaen työntekijöitämme, asiakkaitamme ja tilaajiemme toiveita.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Lähetä tarjouspyyntö Katso yhteystiedot

Luotettava kumppani

Teemme meille annetut työt turvallisesti, tehokkaasti ja luotettavasti, kunnioittaen työntekijöitämme, asiakkaitamme ja tilaajiemme toiveita. Kuulumme Tilaajavastuulain piiriin. Palveluihimme luottavat mm. YIT, Ramudden sekä Ramirent.