Kattavat palvelut salaojien huoltoon

Etusivu » Palvelut » Salaojien kuvaukset ja huuhtelu

Salaojakuvaus ja huuhtelu Turku

Ajan saatossa salaojiin saattaa kerääntyä sakkaa ja likaa tai putket ovat saattaneet vaurioitua. Salaojat olisikin syytä kuvata ja huuhdella 5-10 vuoden välein. Myös uudet ja korjatut salaojat kannattaa kuvata läpi, jotta mahdolliset asennusvirheet tulee havaittua mahdollisimman pian.

Kauttamme saat seuraavat palvelut:

  • Salaojien kuvaus
  • Salaojien huuhtelu
  • Salaojakaivojen tyhjennys
  • Salaojakaivojen etsintä ja paikantaminen
  • Kuvauksen raportointi
  • Salaojakaivojen korotukset

Ongelmakohtien paikantaminen

Kameramme on varusteltu paikannettavalla kamerapäällä, jonka kanssa ongelmakohtien paikantaminen onnistuu kätevästi maan pinnalta käsin tutkaamalla. Joskus myös rakennuspiirustukset eivät pidä paikkaansa tai kaivojen kannet on jätetty maan tai rakenteiden alle. Tällöin tutka on myös hyvänä apuna kaivojen etsimisessä.

Meiltä myös salaojakuvauksien raportointi, joka toimii dokumenttina esim. remonttia suunnitellessa tai kohdetta myydessä.

Miksi salaojat kannattaa kuvata?

Märkä ja routiva piha saattaa kertoa puutteellisesta tai viallisesta salaoja- ja sadevesijärjestelmästä. Salaojien ja sadevesijärjestelmien toiminta on ensiarvoisen tärkeää, jotta pohja- ja sadevedet ohjautuvat oikein, eivätkä aiheuta kosteusongelmia rakennukseen. Toimiva kuivatusjärjestelmä pidentää kiinteistön elinikää. Huoltamalla salaojat säännöllisesti pidennät myös niiden käyttöikää.

Toteutamme myös salaojien korjaustöitä yhteistyökumppaniemme kanssa.

Muistathan, että yksityisasiakkaana voit hakea oman tai vapaa-ajan asunnon huoltotöistä kotitalousvähennystä.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Lähetä tarjouspyyntö Katso yhteystiedot

Luotettava kumppani

Teemme meille annetut työt turvallisesti, tehokkaasti ja luotettavasti, kunnioittaen työntekijöitämme, asiakkaitamme ja tilaajiemme toiveita. Kuulumme Tilaajavastuulain piiriin. Palveluihimme luottavat mm. YIT, Ramudden sekä Ramirent.