Desinfioinnit Turku 

Desinfioinnit pinnoille ja henkilöille Turussa

Tankkipojilta on nyt saatavilla desinfiointia erilaisiin kohteisiin. Teemme sekä sisä- että ulkopintojen tehokkaat ja turvalliset puhdistukset! Kauttamme voit myös vuokrata desinfiointitunnelin henkilöiden desinfiointiin. Korona-aikana erilaiset tilat, kuten toimistot, koulut, kokoontumistilat jne. on hyvä desinfioida huolellisesti ja turvallisilla aineilla säänöllisesti. 

Käyttämämme Ersa -desinfiointiaine on lääketieteellisesti testattu myrkytön, väritön ja hajuton, veteen sekoitettava sumutettava aine, joka on myös ympäristöystävällinen. Se tappaa tehokkaasti virukset, bakteerit ja sienet erilaisilta materiaaleilta ja pinnoilta.

Lue ohesta lisää tai ota saman tien yhteyttä, jos kiinnostuit! Palvelemme Turun seudulta.

Pyydä tarjous»

Sumutinlaitteet ja desinfioiva tunneli.

Teemme täsmädesinfioinnit sähköisesti toimivalla laitteella, jolla desinfioinnin saa kohdistettua tarkasti käsiteltävälle alueelle. Täsmädesinfiointi sopii erinomaisesti pienempien sisätilojen desinfiointiin kuten hotellihuoneisiin, toimistoihin, hisseihin, keittiöön jne. Aine ei jätä jälkiä pinnoille ja se kuivuu nopeasti. 

Desinfioiva tunneli henkilödesinfiointiin.

Ersa-tunneli toimii kuten lentokenttien vartaloskannerit. Henkilö astuu tunneliin, joka desinfioi tämän 15 sekunnissa erittäin hienojakoisella sumutteella. Aine on täysin turvallinen ihmiselle ja erilaisille materiaaleille (älypuhelimet, laukut, vaatteet jne.) ja sen vaikutus kestää jopa 24 h.

Tunneli on telttamainen ratkaisu, joka on helposti siirrettävissä ja pystytettävissä esim. messuille, festivaaleille, tapahtumiin ja tilojen sisäänkäynteihin, kuten hotelleihin, toimistoihin, ravintoloihin, uima-allasalueille jne. 

Ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa desinfioinnit kuntoon.  Parannat tilojen ja tilaisuuksien turvallisuutta ja tuet entistä paremmin sekä oman henkilökuntasi että asiakkaidesi hyvinvointia. 

Pyydä tarjous»

Jätä pika­yhteydenotto

 

Luotettava kumppani

Teemme meille annetut työt turvallisesti, tehokkaasti ja luotettavasti, kunnioittaen työntekijöitämme, asiakkaitamme ja tilaajiemme toiveita.

Kuulumme Tilaajavastuulain piiriin. Palveluihimme luottavat mm. YIT, Ramudden sekä Ramirent.